Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

Suosittu!

869

    • 0 €

Kajakin ostajat katsoivat myös

Oikean kajakin tuntu nyt avomallisena kajakkina. Venturen Islay SOT erottuu kirkkaasti muista kilpailevista avokajakeista. Venture on pitkänlinjan kajakkivalmistaja Englannissa, joka valmistaa korkealaatuisia meri- ja retkikajakkeja. Nyt heiltä on ilmestynyt Islay SOT, jolla pääsee helposti ja yksinkertaisesti harrastuksen alkuun, laadusta ja ominaisuuksista tinkimättä.

Islay 14 SOT on mm. varustettu säätöevällä, joka löytyy usein retkikajakeista, mutta avomalleista harvemmin. Evän avulla kajakki kulkee tottelevaisesti suoraan niin sivu- kuin myötätuulessakin. Evä on siis tärkeä varuste varsinkin aloittelijalle mutta myös kokeneemmalle melojalle.

Linjakas rungon muoto antaa kajakille hyvät kulkuominaisuudet: Lähditpä sitten päivämelonnalle tai yön yli retkelle, Islay 14 on luotettava kaveri viemään sinut sinne ja takaisin. Kajakissa on säädettävät jalkatuet hyvän asennon saamiseksi ja lisänä deluxe-istuin maksimoimaan miellyttävän melontakokemuksen.

Islay 14 taipuu helposti myös kalastuskäyttöön.

P&H / Venture kayaks on markkinajohtaja PE materiaalien kehittelyssä. Heidän valmistamat kanootit ja kajakit ovat erittäin iskun- ja naarmunkestäviä sekä UV-säteilyn kestäviä. 

Video >>

Valmistajan sivuille tästä >>

Testiarvio kajakista >>

Paino30.80 kg
Mitat430.00 × 74.00 cm
Back to Top