Meidän hinta!

Flex Venture Fit 4

860.00 645.00

Tuotteen kuvaus

Voiko edullinen perus / päiväretkikajakki olla korkealaatuinen, hyvin varusteltu ja käyttäytyä tottelevaisesti melojan toiveiden mukaan?

Venture / P&H on Englantilainen laatukajakkien valmistaja joka tarjoaa nyt myös edullisemmassa hintaluokassa laatua ja varustetasoa, jota monista muista peruskajakeista ei löydy. Kajakissa on mm. helppokäyttöinen säätöevä, jonka ansiosta kajakki pitää hyvin suuntansa. Rungon muodon ansiosta kajakkia helppo ohjata melalla. Jalkatuet ovat säädettävät melojan pituuden mukaan ja siirtely on helppoa vaikka melonnan aikana. Istuma-aukko on reilunkokoinen joten kyytiin nouseminen on helppoa eikä tule isompikokoisellakaan melojalle ahtauden tunnetta. Istuin on erittäin hyvä FIT 4 High Backrest.

Kajakin kannella on kätevä paikka lisävarusteBoxille ( Deck Pod ) johon saa käsien ulottuville evästä. kameran, kannykän jne. Etukannella on myös melalle kätevä kiinnityspiste kun tarvitset kädet vapaaksi vaikka valokuvaamista varten.

Kajakki on malliston tukevin joten melonnan aloittaminen on helppoa. Koska kajakki on kevyt sitä on mukava liikutella tai lastata vaikka auton katolle kun haluaa vaihtaa maisemaa.

Flex on hyvä valinta kun haet helppoa, turvallista, hauskaa ja monipuolista kajakkia joka sopii monen kokoiselle melojalle. Kajakki on saanut Canoe & Kayak UK lehdessä korkeat ”suosittelemme” arvosanat!

Lisävarusteet: Deck Pod 45,-

Lisätiedot

Paino 20.00 kg
Mitat 330.00 x 65.00 cm