Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

Tarjous!

1950 1590

    • 0 €

Kajakin ostajat katsoivat myös

Nyt huippu-uutuus pidemmille / isompikokoisille melojille, jotka hakevat kunnon melontaominaisuuksia, loistavaa istuinmukavuutta ja laadukasta materiaalia. Tämä odotettu uutuus on nyt saatavilla!

P&H Scorpio on testivoittaja ja arvostettu malli melojien keskuudessa ympäri maailmaa. Scorpion MKII -sukupolven kajakissa on paranneltuja ominaisuuksia vanhempaan malliin verrattuna, muun muassa ergonominen evän säätömekanismi helposti käden ulottuvilla. Takakannen ja istuma-aukon profiilia on madallettu helpottamaan takakannelle nojaamista helpompaa eskimokäännöstä ajatellen.

Scorpion malli perustuu P&H suosittuun lasikuituseen Cetus malliin. Liukkaasti kulkeva runko ja erittäin vakaa loiva V-muoto antaa pehmeyttä aallokossa, helppoa ohjailtavuutta kaikissa olosuhteissa. Sopiva määrä rockeria eli banaanimuotoa rungossa tekee Scorpiosta kajakin, jolle ei löydy vertaista. Luukkujen ympäriltä veden poistumista on parannettu ja luukkujen kulmaa on säädetty paremmaksi niin että esim. teltan pakkaaminen on helpompaa.

Saannut erittäin hyviä testi arvosanoja mm. Sea Kayaker lehti, Retkilehti ( LV/MV ) , BEST IN TEST = CanoeKayak UK
Todella hyvinvarusteltu ja loppuun asti suunniteltu kajakki!

Paino32.00 kg
Mitat535.00 × 61.00 cm
Back to Top