Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

Tarjous!

3590 3350

    • 0 €

Kajakin ostajat katsoivat myös

Oletko haaveillut kajakista jossa kaikki hyvät ominaisuudet yhdistyvät? Vaikeaahan se on mutta yksi siinä on onnistunut.
P&H Cetus. Nopea, ketterä, loistava istuma-asento ja istuin, mukavuus ym.

Vakaa, nopea ja helposti käsiteltävä merikajakki. Hyvät lastitilat ja ensiluokkainen istuinmukavuus. Tukevuutensa ansiosta Cetus sopii myös aloittelevalle melojalle ja kokeneemmat melojat arvostavat sen ihanteellista käsiteltävyyttä. Monien mielestä Cetus on “se ultimate merikajakki”

Cetus on nopea kajakki joka kantaa hyvin pidemmänkin retken tavarat. Siinä on tullut suosittu kajakki melojille jotka arvostavat vakaata rungon muotoa ja nopeaa, helposti käsiteltävää kajakkia jolla taittuu pidemmätkin retket. Mutta se ei ole pelkästään pitkien matkojen kajakki vaan toimiin myös lyhyemmillä päiväretkillä. Erittäin hyvä istuin jossa pystyy istumaan pitkään mukavuudesta tinkimättä!

Cetus on malli jota on hiottu lopulliseen muotoonsa kymmenen vuoden ajan! Kajakissa on istuma-aukon edessä neljäs luukku johon pääsee helposti käsiksi meloessa. Eli paikka josta saat tärkeät tavarat helposti jos keli käy vähän rajummaksi.

Tässä on kajakki jolla pääset mihin vaan ja takaisin jos kelit muuttuvat haastavimmiksi!

Todella korkealaatuinen, jämäkkä lasikuitu- / diolen-rakenne joka ei notku! Valmistettu Englannissa. Kotimaiset pitävät ja pitkäikäiset KS-luukut!

Kolme eri kokoa melojan koon mukaan. Kysy värivaihtoehtoja.

Valmistajan sivuille:

Fast paced and responsive and really easy to carve and turn, this is the middle ground for those who want a bit of extra volume but are too light for the original Cetus. Perfect for new comers and experts to launch their adventures, the Cetus MV has superb stability in all conditions and the ability to inspire confidence is remarkable and truly unrivalled by any other sea kayak out there.

P&H’s handcrafted quality is on show here in its finest form. The MV has all the load carrying capabilities of the original Cetus with its two main hatches plus spacious day hatch and deck pod there is plenty of room for all your kit for an overnight stay or longer.

Paino27.6 kg
Mitat541 × 54.5 cm
Back to Top