Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

Tarjous!

3590 3350

    • 0 €

Kajakin ostajat katsoivat myös

Oletko haaveillut kajakista jossa kaikki hyvät ominaisuudet yhdistyvät? Vaikeaahan se on mutta yksi siinä on onnistunut. P&H Cetus. Nopea, ketterä, loistava istuma-asento ja istuin, mukavuus ym. ym.

Kolme eri kokoa melojan koon mukaan.

Vakaa, nopea ja helposti käsiteltävä merikajakki. Hyvät lastitilat ja ensiluokkainen istuinmukavuus. Tukevuutensa ansiosta Cetus sopii myös aloittelevalle melojalle ja kokeneemmat melojat arvostavat sen ihanteellista käsiteltävyyttä. Monien mielestä Cetus on “se ultimate merikajakki”

Cetus on nopea kajakki joka kantaa hyvin pidemmänkin retken tavarat. Siinä on tullut suosittu kajakki melojille jotka arvostavat vakaata rungon muotoa ja nopeaa, helposti käsiteltävää kajakkia jolla taittuu pidemmätkin retket. Mutta se ei ole pelkästään pitkien matkojen kajakki vaan toimiin myös lyhyemmillä päiväretkillä. Erittäin hyvä istuin jossa pystyy istumaan pitkään mukavuudesta tinkimättä!

Cetus on malli jota on hiottu lopulliseen muotoonsa kymmenen vuoden ajan! Kajakissa on istuma-aukon edessä neljäs luukku johon pääsee helposti käsiksi meloessa. Eli paikka josta saat tärkeät tavarat helposti jos keli käy vähän rajummaksi.

Tässä on kajakki jolla pääset mihin vaan ja takaisin jos kelit muuttuvat haastavimmiksi!

Todella korkealaatuinen, jämäkkä lasikuitu- / diolen-rakenne joka ei notku! Valmistettu Englannissa. Kotimaiset pitävät ja pitkäikäiset KS-luukut!

Erittäin korkealaatuinen retkikajakki Englannista. Valmistaja P&H.

Cetus sarjan siroin malli kevyimmille ja pienikokoisimmille melojille.

Valmistajan sivuille tästä

If you are a smaller or lighter paddler then you really require a sea kayak that has been designed with your stature in mind.

With the Cetus LV we began hand-shaping a body that would ensure you have the same experience with full control of the boat out there on the water as everybody else.

The Cetus LV is a sleek and elegant performer that really utilises the available space to balance the volume creating a highly manoeuvrable and versatile British sea kayak. The Cetus LV has superb stability in all conditions and the ability to inspire confidence is remarkable and truly unrivalled by any other sea kayak out there.

Tilavuudet: Kokonaistilavuus:292 L Edessä 48.8 L Päiväluukku 29 L Takana 57 L Pikkuluukku: 5.7 L Paino: Diolen:24.23kgs Kevlar Carbon:23.57kgs Lightweight Kevlar Carbon:22.51kgs

Mitat531 × 54 cm
Back to Top