Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

399

    • 0 €

Kajakin ostajat katsoivat myös

Voiko edullinen perus / päiväretkikajakki olla korkealaatuinen, hyvin varusteltu ja käyttäytyä tottelevaisesti melojan toiveiden mukaan?

Venture / P&H on Englantilainen laatukajakkien valmistaja joka tarjoaa nyt myös edullisemmassa hintaluokassa laatua ja varustetasoa jota monista muista peruskajakeista ei löydy. Rungonmuodon ansiosta kajakkia helppo ohjata melalla. Jalkatuet ovat säädettävät melojan pituuden mukaan ja siirtely on helppoa vaikka melonnan aikana. Istuma-aukko on reilunkokoinen joten kyytiin nouseminen on helppoa eikä tule isompikokoisellakaan melojalle ahtauden tunnetta. Kajakin kannella on upotus lisävarusteBoxille ( Deck Pod ), johon saa käsien ulottuville evästä. kameran, kännykän jne.

Kajakki on malliston tukevin joten melonnan aloittaminen on helppoa. Koska kajakki on kevyt sitä on mukava liikutella tai lastata vaikka auton katolle kun haluaa vaihtaa maisemaa.

Flex on hyvä valinta kun haet helppoa, turvallista, hauskaa ja monipuolista kajakkia, joka sopii monen kokoiselle melojalle. Kajakki on saanut Canoe & Kayak UK lehdessä korkeat “suosittelemme” arvosanat!

Kantavuus: 120 kg

Kajakin väri: oranssi

Jos haluat Flex kajakin varustettuna nostoevällä katso Flex Fit 4 -malli.

Toimitusehdot

Kanootit / kajakit / kovat SUP-laudat toimitetaan perille asti asiakkaalle.

Voit myös noutaa kanoottisi tai kajakkisi myymälästämme ilman toimituskuluja! Noutopisteet Turku ja Pyhäranta.

Kantavuus

120 kg

Kajakin väri

Oranssi

Back to Top