Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

Tarjous!

2445 2070

    • 0 €

Kajakkipaketti Scorpio MKII LV CoreLite-X

Kajakkipaketti Scorpio MKII LV CoreLite-X nyt hintaan 2070€. Kajakkipakettiin kuuluu kajakin lisäksi seuraavat tuotteet:

Scorpio MKII LV in CoreLite X on tilava meri-/retkikajakki jämäkästä ja kevyestä corelite-X materiaalista. Kun haet kestävää PE kajakkia joka on myös kevyt, Corelite-X on oikea valinta.

Scorpio MKII LV CoreLite-X on laadukas, jämäkkä ja hyvinvarusteltu huippukajakki. Monipuolisen rungon ansiosta tämän kajakki sopii niin merelle kuin järvellekin. Ketteryyttä riittää myös vaikka jokimelontaan. Istuinmukavuus ja melonta-asento parasta A-luokkaa mukavimman Performance istuimen ansiosta! Materiaali laadukasta Corelite polyeteeniä. Säädettävät reisituet, helposti säädettävät jalkatuet. Säätöevä vakiovarusteena. Saannut erittäin hyviä testi arvosanoja mm. Sea Kayaker lehti, Retkilehti , BEST IN TEST = CanoeKayak UK

Aukkopeitteen koko = M

P&H / Venture kayaks on markkinajohtaja PE materiaalien kehittelyssä. Heidän valmistamat kanootit ja kajakit ovat erittäin iskun- ja naarmunkestäviä sekä UV-säteilyn kestäviä. 

  • Monipuolinen kajakki kaikkiin vesistöihin
  • Helposti säädettävät jalkatuet
  • Pehmustetut reisituet antavat hyvän tuntuman kajakkiin
  • Vakaa mutta kevytkulkuinen kajakki joka ei tunnu tylsältä vuosienkaan jälkeen
  • Neljä lastiluukkua luotettavilla kotimaisilla kumiluukuilla
  • Laatukajakki Euroopan johtavalta valmistajalta; P&H kayaks!
  • Valmistusmaa: Englanti

Just like its composite brother the Scorpio provides a very efficient hull shape that is super stable and very easy to control.With a round chined and slightly V’d hull and generous bow rocker the Scorpio runs with waves like no other polyethylene kayak out there. The Scorpio is a design that will suit both the professional sea kayak user and the individual owner who are looking for a stable and fast kayak for more exposed conditions with greater all round durability than the composite version.

Back to Top