Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

Tarjous!

2160 1760

    • 0 €

P&H Scorpio HV – Paras PE kajakki

Kajakkipaketti P&H Scorpio HV nyt tarjoushintaan 1760€. Kajakkipakettiin kuuluu kajakin lisäksi seuraavat tuotteet:

Nyt huippu-uutuus pidemmille / isompikokoisille melojille, jotka hakevat kunnon melontaominaisuuksia, loistavaa istuinmukavuutta ja laadukasta materiaalia. Tämä odotettu uutuus on nyt saatavilla!

Kantavuus 135 kg

Tilavuus 344 L

P&H Scorpio on testivoittaja ja arvostettu malli melojien keskuudessa ympäri maailmaa. Scorpion MKII -sukupolven kajakissa on paranneltuja ominaisuuksia vanhempaan malliin verrattuna, muun muassa ergonominen evän säätömekanismi helposti käden ulottuvilla. Takakannen ja istuma-aukon profiilia on madallettu helpottamaan takakannelle nojaamista helpompaa eskimokäännöstä ajatellen.

Scorpion malli perustuu P&H suosittuun lasikuituseen Cetus malliin. Liukkaasti kulkeva runko ja erittäin vakaa loiva V-muoto antaa pehmeyttä aallokossa, helppoa ohjailtavuutta kaikissa olosuhteissa. Sopiva määrä rockeria eli banaanimuotoa rungossa tekee Scorpiosta kajakin, jolle ei löydy vertaista. Luukkujen ympäriltä veden poistumista on parannettu ja luukkujen kulmaa on säädetty paremmaksi niin että esim. teltan pakkaaminen on helpompaa.

Saanut erittäin hyviä testiarvosanoja mm. Sea Kayaker lehti, Retkilehti ( LV/MV ) , BEST IN TEST = CanoeKayak UK. Todella hyvinvarusteltu ja loppuun asti suunniteltu kajakki!

Toimitusehdot

Kanootit / kajakit / kovat SUP-laudat toimitetaan perille asti asiakkaalle.

Voit myös noutaa kanoottisi tai kajakkisi myymälästämme ilman toimituskuluja! Noutopisteet Turku ja Pyhäranta.

Paino 30.00 kg
Mitat 535.00 × 61.00 cm
Liivin koko

S, M, L, XL, XXL

Melan pituus

205 cm, 210 cm, 215 cm, 220 cm, 240 cm

Back to Top