Suomalainen verkkokauppa & kivijalkakauppa Turussa!
In English

Kajakkirahdit ympäri Suomen, alk. 47€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

779.00

    • 0 €

Monipuolinen SUP-lauta, jota voit meloa sekä istuen että seisaaltaan sekä kahdestaan! Laudassa on reilusti kantavuutta ( 200 kg ), joka mahdollistaa myös vaikka lemmikin  ottamisen kyytiin.

Lauta on erittäin jämäkkä ( TWIN STRINGER STIFFERING TECHNOLOGY ). Laudassa on myös uutta suunnittelu filosofiaa ( DAISY CHAIN ATTACHEMENT SYSTEM ), jonka ansiosta lautaan voi asentaa lukemattoman määrän kiinnityspaikkoja tavaroille, istuimelle, jalkatuelle jne. tehden laudasta yhden markkinoiden monikäyttöisimmistä SUP-laudoista.

SUP-YAK 10,6 lauta on myös vakaa ja sopii siis myös koko perheen yhteiseksi SUP- laudaksi. Laudan päällä lämmittävä, pehmeä, liukkautta estävä pinnoite.

SUP-lautapaketti sisältää säädettävät melat ( 2 kpl ), joista saa tehtyä myös kaksilapaiset kajakkimelat, pumpun, kantorepun, nilkkaremmin, istuimet ( 2 kpl ), jalkatuet ( 2 kpl ). Evä on helposti kiinnitettävä ilman työkaluja. Mukana tulee tehokas kaksisuuntainen pumppu ja tyylikäs kantoreppu pehmustetuilla olkaviilekkeillä.

Mukana tuleva SUP-mela on kestävä ja siinä on reilusti säätövaraa eripituisille melojille.

Korkealaatuinen. Laudan valmistajalla 0n yli 40 vuoden kokemus vesiurheilutuotteista! Aiemmin BIC sport brändinä tunnettu merkki toimii nyt Tahe nimellä.

Toiseksi kajakkimelaksi soveltuu esim. Egalis Swell mela 230 cm 49,-

Pituus 350 cm

Leveys 91 cm

Kantavuus 200 kg

Back to Top