Myymälät: Turku ja Pyhäranta - Suomalainen verkkokauppa & kivijalkakauppa!
In English

Kajakkirahdit ympäri Suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

1445.00

    • 0 €

Kajakin ostajat katsoivat myös

Riemastuttavan nopea Octane 175 Surfski on ihanteellinen fitness tyyppiseen melontaan kun haet vauhtia ja suorituskyvyn rajoja. Octane on suunniteltu keski- ja isompikokoisille melojille sekä niille joilla on jo melontakokemusta entuudestaan. Painosuositus 60 – 120 kg. Vaikka SurfSki kajakit usein mielletään merellä aallokossa kiitäjiksi, Pyranhan Octane on kotonaan myös sisävesillä mukaan lukien virtaavat joet ja järvet. Erittäin vahvan PE materiaalin ansiosta kajakki ottaa iskuja vastaan huoletta tilanteissa joissa lasikuituinen SurfSki kärsisi pahoja vaurioita.

Octanessa on runsastilavuuksinen takaosa joka yhdistyy saumattomasti korkealaitaiseen istumapaikkaan, pitäen melojan kuivana oletpa sitten melommassa aaltoa kiinni tai yrittämässä uutta nopeusennätystä.

Kajakin yksisuuntainen itsetyhjennys hoitaa vedet tehokkaasti kajakista pois jopa hitaassa vauhdissa. Sen ansiosta melojan ei tarvitse istua lätäkössä vaikka vettä välillä tulisikin kajakin istuma-aukkoon.

Octanen etuosa on pienitilavuuksinen ja korkealla rocker profiililla joka mahdollistaa nopeat käännökset aaltojen välissä. Corelite rakenne vakiona antaa kajakille vakuuttavan jäykkyyden.

Wow, the Octane is fast and very responsive!
Reviewer: Gethin Roberts
It seems to reward you with speed every time you do something to make your forward paddling better, great for fitness and technique. I can’t wait to get it out in offshore surf!

Valmistajan sivuille >>

Lue lisää >>

Paino23.50 kg
Mitat539.00 × 53.00 cm
Back to Top