Suomalainen verkkokauppa & kivijalkakauppa Turussa!
In English

Kajakkirahdit ympäri Suomen, alk. 47€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

Suosittu!

914.00

    • 0 €

Kajakin ostajat katsoivat myös

Oikean kajakin tuntua nyt avomallisena kajakkina. Venturen Islay SOT erottuu muista kilpailevista avokajakeista. Venture on pitkänlinjan kajakkivalmistaja Englannissa, joka valmistaa korkealaatuisia meri- ja retkikajakkeja. Nyt heiltä on ilmestynyt Islay SOT, jolla pääsee helposti ja yksinkertaisesti harrastuksen alkuun, laadusta ja ominaisuuksista tinkimättä.

Huom. Kuvan selkänojallinen istuin ei sisälly hintaan!

Lisäistuin tilattavissa erikseen.https://www.melontapiste.fi/tuotteet/tarvikkeet/komponentit-ja-varustelu/istuin-sot-avokajakkiin-ja-sup-laudalle/

Islay 14 SOT on mm. varustettu säätöevällä, joka löytyy usein retkikajakeista, mutta avomalleista harvemmin. Evän avulla kajakki kulkee tottelevaisesti suoraan niin sivu- kuin myötätuulessakin. Evä on siis tärkeä varuste varsinkin aloittelijalle mutta myös kokeneemmalle melojalle.

Linjakas rungon muoto antaa kajakille hyvät kulkuominaisuudet: Lähditpä sitten päivämelonnalle tai yön yli retkelle, Islay 14 on luotettava kaveri viemään sinut sinne ja takaisin. Kajakissa on säädettävät jalkatuet hyvän asennon saamiseksi ja lisänä deluxe-istuin maksimoimaan miellyttävän melontakokemuksen.

Islay 14 taipuu helposti myös kalastuskäyttöön.

Melojan max paino 136kg.

Varastoväri sininen kuvasta poiketen kahden sinisen sekoitus = Blue Crush. Katso lisäkuvasta värimalli.

P&H / Venture kayaks on markkinajohtaja PE materiaalien kehittelyssä. Heidän valmistamat kanootit ja kajakit ovat erittäin iskun- ja naarmunkestäviä sekä UV-säteilyn kestäviä. 

Video >>

Valmistajan sivuille tästä >>

Testiarvio kajakista >>

Paino30.80 kg
Mitat430.00 × 74.00 cm
Väri

,

Back to Top