Suomalainen verkkokauppa & kivijalkakauppa Turussa!
In English

Kajakkirahdit ympäri Suomen, alk. 47€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

2690.00

    • 0 €

Merten 4 x 4 maasturi. Jos keli muuttuu pomppuiseksi, niin tällä kajakilla melonnan rentous ei katoa. Uskomattoman rauhallinen kajakki.

Kajakki on mukavan mittainen ( 500 cm ) eli sitä on helppo liikutella. Istuinmukavuus  ja selkätuki saavat täydet 10 pistettä. Kajakissa on mukavasti tilaa jaloille – kyytiin on helppo mennä pidemmänkin melojan ja esim. kuivapuvun kanssa.

Runko: B-500 on rauhallinen ( = alkuvakaa ) kajakki. Kallistettaessa kajakkia sen liike on selkeä ja ennustettava. Toissijainen tukevuus on myös hyvä. Aallokossa kajakki kulkee kuin juna pitäen suuntansa ja ohjaaminen on vaivatonta.

Myötäaallokossa kajakki lähtee iloisesti surffiin, suunta pysyy vakaana eikä perä lähde luistamaan sivulle.

Rungossa on maltillisesti rokkeria eli hieno vauhdin ja käsiteltävyyden yhdistelmä!

Kajakissa on korkea varustetaso mm. Suomessa valmistetut, kevyet, KS-Click-on tavaraluukut. Istuma-aukon edessä on kätevä pikkuboxi, joka ei vie liikaa tilaa jaloilta kajakin sisäpuolella. Istuin on ergonomisesti muotoiltu ja istuma-asento on automaattisesti ryhdikäs.

Säätöevä on luotettava Kajak-Sportin valmistama ja extrana kajakissa on vielä markkinoiden arvostetuin Smart Track peräsin.

Kajakki on valmistettu korkealaatuisista lasikuitu materiaaleista. Kajakin runko ja kansi on yhdistetty oikeaoppisesti laminoimalla sisäpuolelta lasikuitu/aramide nauhalla – pieni mutta tärkeä yksityiskohta.

B-500-513-541 sarjan kajakeissa kajakin kannen väritys on hieno mattapintainen.

Kajakki sopii M/L kokoisille melojille.

  • Aukkopeitteen koko L
  • Pituus 500 cm
  • Leveys 59 cm
  • Paino noin 23-25 kg
  • Huom. Jos kajakkia ei ole varastossamme toimitusaika on noin 2 – 4 vk.
Back to Top